Taimne vahukreem suhkruga Dolce Fanny 1L

Taimne vahukreem suhkruga Dolce Fanny 1L

Taimne vahukreem suhkruga Dolce Fanny 1L
Tootekood: BGI080

Taimne vahukoor sobib koogikeste ja tortide täidiseks, jäätise ja dessertide valmistamiseks ning tordikaunistuste pritsimiseks. Enne vahustamist tuleb kreemi hoida külmkapis vähemalt 12 tundi! Vahustada 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni ja seejärel lisada 200ml vett 1liitri kohta ja vahusta 2 minutit veel. (Vesi muudab kreemi siduvamaks.) Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 7 päeva jooksul. Vahustades paisub kogus ca 5 korda. Koor ei kaota vahustamisomadusi kui lisada juurde toiduvärve ja siirupeid. Valmistatud Rumeenias.

Tavahind: 2.35 EUR
Kogus:   Ostukorvi

Täiendav info

Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud taimneõli ja rasv 26,5%(rasv: palmtuum; õlid: rapsi, päevalille, maisi, sojaoad erineval kujul , suhkur, emulgaatorid E322(sojaletsiin), E472(e), stabilisaatorid E420ii, E463, piima proteiin , E463, sool, lõhna- ja maitseained, toiduvärvid E160 (a). Rasvasisaldus 26,5%.

Toitumisalane teave 100g kohta: Energiat 1224kj (296kcal); rasv 27g, millest küllastunud 26g; süsivesikud 13g, millest suhkruid 12g; proteiini 0,5g, sool 0,17g.

Säilitamine: Kinnine pakend säilib temperatuuril 2ºC...20ºC, avatud pakend 2..3 päeva külmikus.