Taimne Vahukreem suhkruga Bravo Cream 1L
Taimne Vahukreem suhkruga Bravo Cream 1L
Taimne vahukoor sobib koogikeste ja tortide täidiseks, jäätise ja dessertide valmistamiseks ning tordikaunistuste pritsimiseks. Enne vahustamist tuleb kreemi hoida külmkapis vähemalt 12 tundi! Vahustada 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni ja seejärel lisada 200ml vett 1liitri kohta ja vahusta 2 minutit veel. (Vesi muudab kreemi siduvamaks.) Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 7 päeva jooksul. Vahustades paisub kogus ca 5 korda. Koor ei kaota vahustamisomadusi kui lisada juurde toiduvärve ja siirupeid.
Täiendav info
Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud taimneõli ja rasv 26,5% (rasv: palmtuum; õli: päevalille), suhkur(11%), stabilisaatorid E420ii, E463, piimavalk, emulgaatorid (E472e, E322 päevalilleletsitiin), sool, lõhna- ja maitseained, toiduvärvid(beta-carotiin). Gluteenivaba. Rasvasisaldus 26,5%. Toodetud Itaalias.
Säilitada 2...20°C juures, avatud pakend külmikus 3..4 päeva.
Toitumisalane teave 100g kohta: Energiat 1224kj (296kcal); rasv 27g, millest küllastunud 26g; süsivesikud 13g, millest suhkruid 12g; valku 0,5g, sool 0,17g
Edasimüüja: Marmarenta OÜ, Sarve 1a Pärnu