Taimne vahukreem Creline Laktoosivaba 1L Parim enne 27-04-21
Taimne vahukreem Creline Laktoosivaba 1L Parim enne 27-04-21
Parim enne 27-04-2021.
Taimne vahukoor sobib koogikeste ja tortide täidiseks, jäätise ja dessertide valmistamiseks ning tordikaunistuste pritsimiseks.
Enne vahustamist hoida kreemi ca 2h külmikus, et saavutaks temperatuuri +6...+8°C.
Vahustada keskmisel kiirusel kuni soovitud konsistentsi saavutamiseni. Valmis kreem on külmutuskindel.
Säilitamine: avamata +4...+20°C , avatult +2...+8°C kuni 5 päeva.
Täiendav info
Koostisosad: vesi, täishüdrogeniseeritud palmituumaõli (25%) suhkur (13%), dekstroos, glükoosisiirup, emulgaatorid E435, E481, E471, E475, E473, tärklis (mais), stabilisaatorid E464, E460, E466, happesuse regulaatorid E331, E339, sool, lõhna- ja maitseained, toiduvärv E160a.
Toitumisalane teave 100 ml kohta: energiasisaldus 1324 kJ/316 kcal, rasvad 27g (millest küllastunud 27g), süsivesikud 19g millest suhkruid 17g, valgud 0g, sool 0,28g