Ekstra tume kuvetüür Callebaut 70,5%, 250g
Ekstra tume kuvetüür Callebaut 70,5%, 250g
Callebaut ekstra tume kuvertüür nööpidena, kakaosisaldus min 70.5%. Omadustelt sobib hästi glasuurimiseks, vormides kasutamiseks, kaunistuste valmistamiseks ja modelleerimiseks. Sobib ka kreemidesse, kastmetesse ja jookidesse.
Täiendav info
Kasutamine: Ekstra tumedad shokolaadi nööbid sobivad sulatamiseks nii veevannil kui ka mikrolaineahjus. Mikrolaineahjus on maksimum jõud 800W. Jaga kausis pakisisu ühtlaselt laiali ning eemalda mikrolaine ahjust iga 15-20 sekundi järel mikrolaineahjust ja segage korralikult kuni ühtlase massi saamiseni.
Koostis: Kakaomass, suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaator E322, maitse- ja lõhnaaine looduslik vanill. Võib sisaldada vähesel määral piimavalku.
Säilitada kuivas ja õhukindlalt suletuna. Parim säilitamistemperatuur 12-18C.
Tootja: Barry Callebaut Belgium N.V.