Taimne vahukreem suhkruta Dolce Fanny 1L
Taimne vahukreem suhkruta Dolce Fanny 1L
Taimne vahukoor sobib koogikeste ja tortide täidiseks, soolaste täidiste valmistamiseks ning pritsimiseks. Enne vahustamist tuleb kreemi hoida külmkapis vähemalt 12 tundi! Vahustada 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni ja seejärel lisada 200ml vett 1liitri kohta ja vahusta 2 minutit veel. (Vesi muudab kreemi siduvamaks.) Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 3-4 päeva jooksul. Vahustades paisub kogus ca 5 korda. Koor ei kaota vahustamisomadusi kui lisada juurde toiduvärve ja siirupeid. Valmistatud Rumeenias.
Täiendav info
Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud taimneõli ja rasv 26%(rasv: palmtuum; õlid: rapsi, päevalille, maisi, sojaoad erineval kujul) , petipiimapulber, lõssipulber, paksendaja (E1400maltodekstiin), emulgaatorid: (E322(sojaletsiin), E472(b), E471) stabilisaatorid (E412, E410, E460i, E466). Rasvasisaldus 25%.
Toitumisalane teave 100g kohta: Energiat 1091kj (264kcal); rasv 26g, millest küllastunud 25g; süsivesikud 5g, millest suhkruid 4,1g; proteiini 2,6g, sool 0,15g.
Säilitamine: kinnine pakend temperatuuril 2ºC...20ºC ja avatud pakend 2...3 päeva külmikus.