Taimne vahukreem suhkruta Dolce Fanny 1L

Taimne vahukreem suhkruta Dolce Fanny 1L

Taimne vahukreem suhkruta Dolce Fanny 1L
Tootekood: BGI081

Taimne vahukoor sobib koogikeste ja tortide täidiseks, soolaste täidiste valmistamiseks ning pritsimiseks. Enne vahustamist tuleb kreemi hoida külmkapis vähemalt 12 tundi! Vahustada 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni ja seejärel lisada 200ml vett 1liitri kohta ja vahusta 2 minutit veel. (Vesi muudab kreemi siduvamaks.) Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 3-4 päeva jooksul. Vahustades paisub kogus ca 5 korda. Koor ei kaota vahustamisomadusi kui lisada juurde toiduvärve ja siirupeid. Valmistatud Rumeenias.

Tavahind: 2.30 EUR
Kogus:   Ostukorvi

Täiendav info

Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud taimneõli ja rasv 26%(rasv: palmtuum; õlid: rapsi, päevalille, maisi, sojaoad erineval kujul) , petipiimapulber, lõssipulber, paksendaja (E1400maltodekstiin), emulgaatorid: (E322(sojaletsiin), E472(b), E471) stabilisaatorid (E412, E410, E460i, E466). Rasvasisaldus 25%.

Toitumisalane teave 100g kohta: Energiat 1091kj (264kcal); rasv 26g, millest küllastunud 25g; süsivesikud 5g, millest suhkruid 4,1g; proteiini 2,6g, sool 0,15g.

Säilitamine: kinnine pakend temperatuuril 2ºC...20ºC ja avatud pakend 2...3 päeva külmikus.